Etusivu Yritys Tuotteet Hiput ja Kivet Yhteystiedot
         
 

Lemmenhippu –koruissa on aito Suomen Lapista löytynyt kultahippu.

Kultahippu, jonka luonto on synnyttänyt, irrottanut emäkalliosta, kuljettanut jääkausien aikana ja pysäyttänyt Lemmenjoen purouomiin. Piilottanut sen, ja muovannut uumenissaan 250 miljoonaa vuotta, kunnes kullankaivaja on nostanut sen päivänvaloon, kaivanut, vaskannut, ottanut käteensä ja nähnyt sen ensimmäisenä ihmisenä maailmassa.

Telilän perhe on kaivanut kultaa Lemmenjoella yli kolmekymmentäviisi vuotta, löytänyt hippuja ja jättänyt nimensä pysyvästi Lapin kultaiseen historiaan. Samalla ovat löytyneet myös Lapin arvokkaat korukivet, korundit ja upeat, punaiset granaatit.

Kultaseppä Terhi Telilä on valmistanut näistä hipuista ja kivistä Lemmenhippu –korut käsityönä jokaisen yksilöllisen hipun kauneutta korostaen ja luontoäidin muovaamaa muotoa muuttamatta.

Uskotaan, että jossain tuolla tuntureilla on muinainen kullan emäkallio, jota kukaan ei ole vielä löytänyt, mutta josta Sinä voit saada palan. Voit kantaa sitä koruna mukanasi tai pitää käsittelemätöntä kultahippua muistona tarunhohtoisesta Lapista.